Hírek

2024. július 27. 19.30 – Ének- és zenekari koncert

Közreműködnek:– Hágai Magyar Énekkar (zenei vezető Kovács Katalin) – Kecskeméti Lakó Sándor Kamarazenekar (zenei vezető Kulcsár Erika)– valamint hangszeres és énekes szólisták Belépőjegy: 4.000 Ft Jegyelővétel és regisztráció: hmenekkar@gmail.com A koncert a Nyári orgonakoncertek a Mátyás-templomban Hegyi Barnabással programsorozat részeként kerül megrendezésre.

Részletek

Nyári orgonaestek

Az alábbi időpontokban 19.30 órai kezdettel templomunk karnagya, Hegyi Barnabás ad orgonakoncertet: 2024. június 9, 22, 23, 29, 302024. július 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 282024. augusztus 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25 Műsor: J. S. Bach: d-moll toccata és fúga / J.S.Bach: Toccata and Fugue

Részletek

Duna String Orchestra koncertek

Klasszikus vonószenei koncertek a Mátyás-templomban 2024 folyamán több alkalommal. Időpontok és jegyvásárlás: Concerts in Budapest A koncert programja a Duna String Orchestra és a hegedűs szólista, Gabora Gyula előadásában a következő:

Részletek

OTP SZÉP Kártya elfogadóhely lettünk

Kedves Látogatóink! Örömmel értesítjük Önöket, hogy mi is csatlakoztunk a Széchenyi Pihenő Kártya programhoz. Mostantól OTP SZÉP kártyával is megvehetik belépőjegyeiket a templomba és a toronyba. Szeretettel várunk minden kedves Látogatót!

Részletek

Múzeumpedagógiai foglalkozások gyermekeknek

Szeretettel hívjuk az óvodás és az iskolás csoportokat a Mátyás-templomba! Előzetes egyeztetés után idegenvezetéssel vagy személyre szabott múzeumpedagógiai foglalkozással várjuk az érdeklődőket. További információ és regisztráció: muzeum@matyas-templom.hu Egyéni kérés alapján kérhető a liturgikus évhez kapcsolódó, ünnepekhez illeszkedő foglalkozás (pl.: karácsonyváró, nagyböjti, húsvétot előkészítő, szentekhez kapcsolódó).

Részletek

Képregény készült a Mátyás-templom történetéről

Megjelent a Mátyás-templom történetét bemutató képregény. A Múltébresztők Dávid Ádám és Németh Gyula közös munkája elsősorban a 10–14 éves korosztályt szólítja meg, de minden képregényrajongónak szeretettel ajánljuk. A képregényt 1.490 Ft-ért vásárolhatják meg az érdeklődők a templom kegytárgyboltjában.

Részletek